Stick ut med mössan

En reklammössa kan se ut precis som man själv vill, både vad gäller form och färg men också själva märkesplaceringen. Man behöver alltså inte placera logon över pannan, på sidan eller i nacken utan kan lika gärna välja att sätta den över precis hela mössan eller inuti den.

Möjligheterna är oändliga och man kan idag trycka på alla möjliga material i massor av olika stilar och storlekar så var inte rädd för att tänka utanför boxen och kanske placera din logo mitt i mössans insida!

Det kan låta som en konstig idé att placera sin logo inuti en mössa men faktum är att denna överraskande effekt kan få kunden att haja till och lägga märke till ditt namn på ett kul och smart sätt.

Ponera att du har en kund som kanske inte så gärna vill ha ett firmanamn på de plagg som han eller hon bär.

Nu du så ger denna person en gratis mössa kommer möjligen deras första reaktion att vara ”Å nej, inte ett reklamplagg till som jag måste ha på mig!”. Döm så om deras överraskning då de upptäcker att din logo inte syns någonstans.

Klienten börjar därmed ha på sig mössan hela tiden och efter någon vecka, då de sätter sig på ett café och tar av sig mössan upptäcker de plötsligt att din logo är tryckt med enorma bokstäver inuti den.

Klienten kommer att få sig ett gott skratt och säkert mentalt klappa sig på ryggen för att du varit så klipsk!

Man kan också göra helt tvärtom och göra en mössa som är helt täckt av din logo. Designa den på ett sådant sätt att den tar upp hela mössans yta och gör den till ett mönster i snygga färger som alla kommer att gilla. Detta är både kul och trendigt och kommer att göra mössan eftertraktansvärd.