Säg det med färger

Att ge bort reklamprodukter innebär inte endast att man syns genom sin logo utan också med hela den vara man väljer att beställa. Man kan till exempel visa sin företagsidé genom att understryka den med profilreklam som passar specifikt, till exempel en gratis kopp eller chokladask om man har ett café eller en sportväska om man har ett gym. Med en mössa kommer man förbi detta behov av att vara exakt och specifik då detta är ett klädesplagg som behövs och bärs av precis alla människor och kommer att mottagas med tacksamhet av alla. Eftersom Sverige har ett klimat åt det kyligare hållet kan mössor användas i princip året runt så man kan ge bort både tjockare, stickare varianter liksom tunnare i tyg. Detta kan man vända ytterligare till sin fördel genom att använda kulörer som sticker ut eller som representerar det egna företaget väl och här kan man gå till väga på ett antal olika sätt.

Företagets färger

De flesta företag har specifika logos och här kan man ta upp temat genom att välja mössor i dessa färger. Logon i sig kan vara mer diskret placerad då hela mössan blir en representant för företaget. En kul ide är att välja ett antal olika färger som alla går i samma tema, så att man känner igen företagets färgkombination utan att alla, för den sakens skull, går omkring med exakt likadana mössor.

Skicka ett budskap

Om ditt företag har ett budskap som är extra viktigt att få ut kan du kombinera mössan med en pågående reklamkampanj. Här kan man alltså kombinera olika media, till exempel en annons som säger ”Den gula mössan är vår solstråle till er”, varav mössan blir en förlängning av just det.

Mönster, mönster

Glöm inte att använda mönstret om ert företag använder ett specifikt sådant; en mössa kan vara randig, rutig, prickig eller helt oregelbunden.