Enkelt, snabbt och effektivt

Att beställa marknadsförande mössor är i dag lätt som en plätt, tack vare snabb online service. Du kan med några klick få hem mössorna utan att behöva lämna lokalen och om du behöver göra ombeställningar kommer det att gå ännu snabbare. Dessutom får du marknadens bästa priser och det kan vara en god idé att beställa ett större antal i ett svep så att du har extramössor på lager. Det hela görs i några, ytterst enkla, steg som vi här snabbt skall gå igenom.

Steg ett: välj modell

Att bestämma hur man vill att mössan skall se ut är för många det svåraste och därför kan du lätt konsultera våra erfarna anställda som kan ge bra tips och idéer. Bland det viktigaste att ta i beräkningen är huruvida man vill att mössan skall bäras på vintern eller när det är lite varmare, och om man vill att den skall gå i företagets färger eller helt bryta mot firmans kulörer. Var inte rädd för att blanda färger eller modeller.

Steg två: gör beställningen

När du bestämt vad du vill ha så är det bara att genomföra beställning. Viktigt är att man beställer ett korrekt antal och vi brukar rekommendera att man beräknar en siffra och sedan lägger på några extra exemplar. Det kommer alltid tillfällen då man kan passa på att ge bort en mössa och det vore ju synd om man fick en potentiell kund på besök och inte har något att ge honom eller henne. Vi satsar alltid på bra kvalitet och snabb leverans och om du har några frågor kan du alltid ringa eller maila oss. Målet för oss är att hela beställningsprocessen skall vara så smidig som möjligt och då vi säljer över nätet kan vi alltid erbjuda marknadens bästa priser, utan att det påverkar slutproduktens kvalitet.